WIJDEMEERSE WEBKRANT
Sandra v. Nieuwland A'veen
Ankeveen, ma 24 april 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

In zijn vierde en laatste concert in Theater De Dillewijn neemt pianist Michiel Borstlap weer een heel bijzondere zangeres mee: Sandra van Nieuwland!

persbericht

Sandra van Nieuwland te gast bij Michiel Borstlap
in Theater De Dillewijn

In zijn vierde en laatste concert in Theater De Dillewijn neemt pianist Michiel Borstlap weer een heel bijzondere zangeres mee: Sandra van Nieuwland! Samen met een ritmesectie gaan Michiel en Sandra een spetterend slot verzorgen van een enerverende serie concerten.


Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland werd bekend door The voice of Holland in 2012. Zij werd in de halve finale uitgeschakeld, toen teamgenote Leona Philippo de voorkeur kreeg van haar coach, Trijntje Oosterhuis. Zij debuteerde dat jaar echter op spectaculaire wijze in de hitlijsten.
Maar we maken pas echt kennis met de zangeres als ze een jaar later het album ‘Banging On The Doors Of Love’ uitbrengt. Het levert haar een Edison award op en er volgt een succesvolle theatertour. Met haar derde album ‘Breaking New Ground’ toerde Sandra van Nieuwland opnieuw door Nederland en speelde ze dit najaar in het voorprogramma van de Britse muzikant Bryan Ferry.

Michiel Borstlap is een wereldwijd gelauwerd pianist en componist.
Hij speelde op de grote festivals over de hele wereld en ontving daarbij zeer lovende kritieken: “Kristalzuiver pianospel” (New York Times); “Rijke melodieën en loepzuivere tonen in een hedendaagse Mozartsonate” (Washington Post). Hij is Edisonwinnaar en won een Gouden Kalf voor de filmmuziek van ‘Tiramisu’. In 2003 krijgt Michiel het onwaarschijnlijke aanbod om de allereerste Arabische opera te componeren. De opdrachtgevers zijn de Emir en Emira van het rijke oliestaatje Qatar.
Hij wordt algemeen beschouwd als een van Europa’s beste pianisten.

Na 3 fantastische concerten met Sherry Dyanne (ode aan Billie Holiday), Leonie Meijer en een solo concert, brengen we ook dit keer de Yamaha vleugel naar Theater De Dillewijn voor een onvergetelijke afsluiting met deze sterpianist en Sandra van Nieuwland. Kom naar Theater De Dillewijn en grijp deze kans, waar muziek van het hoogste nivo verzekerd is!

Datum: Dinsdag 9 mei
Aanvang: 20.15 uur
Kaarten à € 22,00 via www.dedillewijn.nl
Kaartverkoop via www.dedillewijn.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Paul Bellaart
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief