WIJDEMEERSE WEBKRANT
Oranjepop in De Fuik
Kortenhoef, vr 21 april 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Morgenavond is er weer, zoals altijd, de zaterdag voor koningsdag, Oranjepop in sporthal De Fuik in Kortenhoef.

persbericht

Oranjepop met Fusebox en Djuice in de Fuik in Kortenhoef

Aanstaande zaterdag (22 april) is er weer Oranjepop in de Fuik, traditiegetrouw op de zaterdag voor Koningsdag. De zaal gaat open om 20.30 uur en het eerste uur warmt de lokale DJ Djuice de zaal op.


Fusebox (foto: website Fuseboxcoverband.nl)

Vanaf 21.30 uur gaat het los met de Bergse band Fusebox. Vorig jaar maakten deze jongens veel indruk op Koningsdag met als beloning nu als hoofdact te mogen optreden op Oranjepop. Fusebox bestaat uit vijf enthousiaste en gedreven muzikanten. Hun repertoire bestaat vooral uit covers met een scherp randje. Van Kane en Lenny Kravitz tot bekende klassiekers van U2, Nirvana en de Red Hot Chillipeppers.

Tussendoor schamen ze zich ook niet voor wat Nederlandstalige nummers. Kijk voor een voorproefje op www.fuseboxcoverband.nl. De Fuik wordt weer "gehalveerd" en omgebouwd tot een gezellige feestlocatie met een fraai podium voor de artiesten. De hal is aangekleed met sta-tafels voor de borrelaars en vooraan een dansvloer voor de liefhebbers. Ook de bekende "dagelijkse bar" is gewoon open voor een hapje en drankje. De entree bedraagt slecht 5 euro, tickets zijn aan de deur verkrijgbaar.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
site fusebox
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief