WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Week van de Opvoeding
Regio GV, do 29 september 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Week van de Opvoeding, die wordt gehouden van 3 tot 9 oktober, draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen, jongeren en professionals.

persbericht

Activiteiten CJG tijdens Week van de opvoeding

De Week van de Opvoeding, die wordt gehouden van 3 tot 9 oktober, draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen, jongeren en professionals. Daarbij staat het contact tussen opvoeder en kind centraal.

Veel ouders hebben vragen over het contact met hun kind. Denk aan vragen over driftbuien of het eetgedrag bij peuters. Of hoe je met een pasgeboren baby communiceert en je signalen kunt herkennen zoals brabbelen en huilen. Maar ook advies over hoe je goed kunt blijven communiceren met je (pre)puber en in gesprek kunt gaan over grenzen, genotmiddelen en gedrag. Tijdens de Week van de Opvoeding organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) veel activiteiten in de regio die inspelen op deze vragen. Zoals het interactief theater over opvoeding, voeding en bewegen in Huizen, een workshop positief opvoeden in Gooise Meren, de introductie mindful ouderschap in Hilversum en de fotowedstrijd ‘beelden zeggen meer’ in Weesp. Ouders uit de Gooi en Vechtstreek kunnen de activiteiten in alle gemeenten bezoeken.

Overzicht activiteiten

Een overzicht van alle activiteiten staat op de website van de CJG’s in Gooise Meren, Hilversum, Huizen en Weesp, te vinden via www.cjggooi.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief