WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Morgen: Javier Guzman
Nederhorst, vr 7 oktober 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Morgenavond Javier Guzman in Nigtevecht. Zoals altijd met de pont heen en weer naar en van Nederhorst den Berg.

(Beter laat dan nooit. Wij lopen wat achter qua berichtgeving, maar hopen dat in te halen. Red. WWK.)

persbericht

Gratis met de pont naar Javier Guzman, zaterdag 8 oktober Dorpshuis Nigtevecht

Met de pont kan weer naar Nigtevechste cabaret gevaren worden. Op 8 oktober om 20:00 uur vaart de pont weer gratis naar Nigtevecht. De terugvaart is in overleg.

Ditmaal komt Javier Guzman! Hij spit het nieuws voor u door en schotelt een ongezouten Oudejaarsconference voor. Alles is anders, de naam, de man, de titel, het leven, de ontroering, de liefde, de haat, de verbijstering en ook het jaar 2016. U dacht de waarheid te lezen en te kennen. Onophoudelijk wordt iedereen gebombardeerd met het nieuws, het laatste nieuws en het nog nieuwere nieuws. Het nieuws is zo nieuw dat het oud lijkt. Maar ach op Oudejaarsavond mag het nieuws oud zijn. Er gaat hard gelachen worden, dat staat vast. Javier Guzman treedt in de voetsporen van `s lands grootste conferenciers en mag na vijf Sinterklaasconferences nu op voor de Oudejaars. 365 voor 12! De conference van het jaar 2016, dat is nog eens nieuws! Ga er maar lekker voor zitten, gordels om en knallen maar!

De entree is €20,-. Aanvang 20:30 uur. Losse kaarten zijn online verkrijgbaar via de website www.cabaret-nigtevecht.nl, bij Cha Cha Damesmode in Weesp, bij de bakker en de Attent in Nigtevecht. Losse kaarten kunnen ook telefonisch gereserveerd worden op nummer 0294-252506.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief