WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Sinterklaas op 19 nov. in K.hoef
's-Graveland/Kortenhoef, ma 7 november 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 19 november om 12.00 zal Sinterklaas weer aankomen bij de Smidsbrug in 's-Graveland en Kortenhoef. Om 12.45 is hij op de Meenthof en om 13.30 in De Fuik.

De goede Sint wordt op 19 november om 12.00 uur verwacht bij de Smidsbrug aan het begin van de Kerklaan in Kortenhoef, bij het Noordereinde en het Zuidereinde in 's-Graveland.

Daar na zal hij een rondrit op zijn schimmel Amerigo, het paard waarmee hij ook over de daken rijdt, terwijl zijn knechten pakjes door de schoorsteen gooien (of bij de buitendeur zetten als er geen schoorsteen is) bij die plaatsen waar de kinderen goed hoorbaar gezongen hebben.

Burgemeester

Na de rondrit door Kortenhoef zal hij om 12.45 aankomen op winkelcentrum De Meenthof waar de burgemeester hem toe zal spreken en hem vertellen dat de kinderen van Kortenhoef en 's-Graveland heel erg blij zijn dat de Sint weer met zijn Zwarte Pieten in het land is om alle kinderen bij te maken door iets in hun schoen te stoppen.
Wie weet gaat de burgemeester ook wel een liedje voor Sinterklaas zingen... Hij schijnt al speciaal voor Kortenhoef aan het oefenen te zijn.

Als de ontvangst door de burgemeester is afgelopen, dan zal Sinterklaas naar sporthal De Fuik aan de Zuidsingel in Kortenhoef gaan, waar hij om 13.30 verwacht wordt. De kinderen die hem zelf een handje willen geven kunnen daar ook heen gaan.

bron
Sint Comitë
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief