WIJDEMEERSE WEBKRANT
Lions: Bridge aan de Dijk
Oud Loosdrecht, ma 7 november 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Voor het 8e achtereenvolgende jaar organiseert Lions Club Loosdrecht e.o. het evenement ‘Bridge aan de Dijk’ op zaterdag 4 februari 2017.

persbericht

Lions bridgetoernooi ‘Bridge aan de Dijk’
op zaterdag 4 februari 2017

Voor het 8e achtereenvolgende jaar organiseert Lions Club Loosdrecht e.o. het evenement ‘Bridge aan de Dijk’ op zaterdag 4 februari 2017. De opbrengst van dit toernooi is elk jaar voor een goed doel. In 2017 bestaat Lions International 100 jaar. Met dit jubileumjaar wil de Lionsorganisatie de projecten steunen van Het Vergeten Kind.

In de vorm van een kroegentocht langs verschillende locaties van de Oud Loosdrechtsedijk in Loosdrecht spelen de paren 24 spellen in 6 rondes. De start is om 10:45 uur.

Het Vergeten Kind

Vergeten kinderen: ze zijn er. In Nederland ruim 30.000 en misschien wel bij u in de buurt. Kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn en die niet echt kind kunnen zijn. Stichting Het Vergeten Kind wil hen een kindvriendelijke omgeving geven. Een warme plek zonder zorgen en met passende activiteiten. Een plek waar gelachen kan worden, zoals het hoort te zijn. (www.hetvergetenkind.nl)

Inschrijven bridgetoernooi

Deelname aan het toernooi kost € 65,- per paar. In dit bedrag zit inbegrepen een kopje koffie of thee bij de start op de eerste locatie, een eenvoudige lunch op de locatie van de 3e ronde en borrelhapjes bij de prijsuitreiking bij KWVL ‘de Vereeniging’ aan de Oud Loosdrechtsedijk 151-153.
Aanmelden kan nu al via de website www.lions.nl/loosdrecht. Deelname is uitsluitend mogelijk per paar. Inschrijving vindt plaats op basis van volgorde van betaling en is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld op rekeningnummer: NL78RABO033.69.37.075 t.n.v. Lionsclub Loosdrecht e.o, met vermelding van de achternamen van het bridgepaar.

Over Lions Club Loosdrecht e.o.

LC Loosdrecht is een damesclub en is opgericht in 1992. De huidige leden komen uit Loosdrecht, Hilversum, Nederhorst den Berg, Loenen, Breukelen en Maarssen. Om het wereldwijde motto van de Lions Club “We serve” inhoud te geven kiest LC Loosdrecht elk jaar een goed doel om geld in te zamelen. De club organiseert hiervoor jaarlijks terugkerende evenementen zoals de kroegentocht ‘Bridge aan de Dijk’ en het Koningscafe. Naast fondsenwerving organiseert de club ook activiteiten die geen geld opleveren, maar wel het motto van de club ondersteunen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief