WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Topdagen bij SV 's-Graveland
's-Graveland, wo 4 mei 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Honderdveertig kinderen beleefden, ondanks het weer, vier topdagen bij de SV 's-Gravelandse voetbaldagen.

ingezonden bericht

140 Kinderen beleven vier topdagen tijdens
s.v. ’s-Gravelandse voetbaldagen

De organisatie van de ’s-Gravelandse voetbaldagen hadden alles tot in de kleinste details voorbereid, alleen op het weer hadden ze geen invloed. Maar de lage temperaturen en grote hoeveelheid regen deerden de 140 kinderen helemaal niet.

Er was geen wanklank te horen tijdens het evenement waarin zij gedurende vier dagen allerlei trainingsvormen kregen voorgeschoteld en tijdens de lunch zorgden de ouders eveneens voor een gevarieerd aanbod. Uiteindelijk waren er 40 trainers actief om de kinderen verschillende onderdelen van het voetbal bij te leren. Op de laatste dag (vrijdag 29 april) werd er een parcours langs allerlei spelonderdelen afgewerkt.

De reacties van de deelnemers waaronder ook steeds meer meisjes en kinderen die geen lid van ’s-Graveland zijn, waren unaniem positief. En ook de bezoekers aan de voetbaldagen hebben dat met eigen ogen kunnen aanschouwen. De trainers en organisatie kijken met tevredenheid en gepaste trots terug op een geslaagd evenement waarbij ze 140 kinderen weer een onvergetelijke week hebben bezorgd. Voor de editie van dit jaar was bij de inschrijving het maximaal aantal plaatsen binnen een paar uur al volgeboekt. Dat doet het ergste ‘vrezen’ voor de ’s-Gravelandse voetbaldagen van 2017.

Op de Facebookpagina staat een eerste korte sfeerimpressie van de ’s-Gravelandse voetbaldagen, maar binnenkort zal ook op de website van de club meer te zien zijn.

De organisatie bedankt behalve alle vrijwilligers ook de sponsors die dit alles mogelijk hebben gemaakt: Veilinghuis Van Spengen, AH Hilversumse Meent, Michiel Koudijs Makelaardij, Blue Sport & Workwear en Karvan Cevitam.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

Comité 4 en 5 mei
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief