WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Boogschieten met Papa
Kortenhoef, do 9 juni 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

GroeneHartslag organiseert samen met boer Kemp van de Kwakel in Kortenhoef een vaderdaguitje op 19 juni. Boogschieten voor jong en oud.

persbericht

ACTIEF VADERDAG UITJE: 
Lekker buiten met papa boogschieten!

Een kleinschalig initiatief van een locale agrariër uit Kortenhoef samen met een nieuwe inwoner en ondernemer in Ankeveen.

Op 19 juni organiseert GroeneHartslag, in samenwerking met agrariër Kemp, een Vaderdagarrangement met een workshop Boogschieten, een bezoek op de boerderij en allemaal iets lekkers.

Wil jij jouw vader op Vaderdag echt verrassen? Kom dan op 19 juni naar de boerderij op De Kwakel nr. 8 in Kortenhoef. Hier kunnen jullie onder professionele begeleiding gaan boogschieten (ca. 6 pijlen p.p.). Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee of frisdrank kijk je ook hoe anderen het doen! De activiteiten beginnen omstreeks 11:00 uur en duren tot 15:00 uur. Er is weinig parkeergelegenheid, dus kom vooral met de fiets. Kosten voor dit complete arrangement bedragen €5,00 per persoon. Het arrangement is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

Opgeven via de website: www.groeneteamuitjes.nl/Vaderdag.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief