WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Spijt van de VVD-stem
Loosdrecht, wo 8 juni 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Mark van den Hoek uit Loosdrecht heeft spijt van zijn stem op de VVD, want hij is tegen de fusie met Hilversum.

ingezonden brief

Beste heer Wertheim,

Bedankt voor uw reactie. Hiermee geeft u dus te kennen dat u vindt dat de mensen die tegen de fusie stemmen geen verstand hebben. Nu ik erover na zit te denken ben ik het eigenlijk met u eens, ik heb namelijk ook tegen de fusie gestemd (ook al had de optie "voor" erbij gestaan overigens).

Ik bedenk me net dat ik geen verstand heb, ik heb namelijk op de VVD gestemd die stelt dat de stem van de inwoners die tegen een fusie zijn geen verstand hebben. Vanwege die stelling heb ik zeer veel spijt van mijn stem op uw partij en vind ik mijzelf erg onverstandig geweest toen ik een kruisje zette op mijn stembiljet.

Mark van den Hoek
Loosdrecht

Naschrift WWK

Voor de volledigheid, de reactie van Mark van den Hoek is ingegeven door het bericht van eergisteren. Daarin stonden twee ingezonden brieven. Eén brief van VVD raadslid Robby Israel, die reageerde als burger die geen petitie had ontvangen en een tweede brief van Jaap Wertheim, van wie geen lidmaatschap van welke partij dan ook bekend is, die voorstanders van de fusie domheid verwijt. In bovenstaande reactie worden beide brieven (ten onrechte) gemengd.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief