WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Lever taxus-snoeisel in
RegioGV, vr 22 juli 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Stichting Vergroot de Hoop verzamelt snoeisel van taxus. Dit snoeisel wordt gebruikt voor medicatie tegen kanker.

persbericht

Lever taxus-snoeisel in én steun Viore

Stichting Vergroot de Hoop verzamelt snoeisel van taxus. Dit snoeisel wordt gebruikt voor medicatie tegen kanker. De opbrengst daarvan komt Viore ten goede, het centrum voor mensen die leven met kanker in Hilversum.

GooiTV besteedt hier deze week aandacht aan. Wethouder Liesbeth Boersen van Blaricum heeft zich er sterk voor gemaakt dat Viore als goed doel hiervoor werd gekozen: “Dat mes snijdt aan twee kanten. Het zorgt er voor dat er een medicijn is tegen kanker. Dat is goed voor kankerpatiënten. Deze actie levert ook nog geld op voor Viore. Viore kan hiermee voor bezoekers activiteiten  organiseren”.
Heeft u een taxushaag? U kunt uw jong en vers taxus-snoeisel tot eind augustus aanbieden voor het goede doel. Dit jaar kunt u uw snoeisel aan huis (gratis) laten ophalen door Stichting Taxus Taxi of brengen naar de GAD scheidingsstations, waar de containers van Stichting Vergroot de Hoop staan. Meer informatie vindt u op www.gad.nl, www.taxustaxi.nl en www.vergrootdehoop.nl.

Bij Viore staan -ook in juli en augustus- de deuren op het Oostereind 115 open op alle weekdagen tussen 11 en 15 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld je leven weer opbouwen na kanker, werk en kanker en kanker binnen het gezin. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief