WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Afscheid Mr. Kremerschool
Nederhorst den Berg, wo 13 juli 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

In het Weekblad Wijdemeren stonden vandaag stukjes over het afscheid van de vier basisscholen in voormalig 's-Graveland. Wij kunnen de Kremerschool toevoegen.

De Curtevenneschool, de Antoniusschool en de Regenbooschool uit Kortenhoef en de Joseph Lokinschool Ankeveen. Er staat in het Weekblad Wijdemeren: "De drie Bergse scholen waren ook uitgenodigd, maar die hebben niet gereageerd." En dat is jammer.

Musical Mr. Kremerschool

Nu wil het toeval dat de oudste kleindochter van uw redacteur, Arlette, maandag de afscheidsmusical met haar groep acht van de Mr. Kremerschool uitvoerde voor alle kinderen van de school en een aantal opa's en oma's. Ook een soort generale repetitie. En van de liedjes, die met enorm enthousiasme door de kinderen werden gebracht, maakten wij een video. Het plezier spat er vanaf. Dus vullen wij het Bergse gat maar op met onze eigen video. Veel kijkplezier.
Gisteravond werd de musical echt opgevoerd voor de papa's en mama's, waarna Juf Nina van klas 8 met de leerlingen een blik in de toekomst wierp.

Vanavond was het pleinfeest van de Mr. Kremerschool waar alle klassen het schooljaar afsloten.

Een nieuwe stap

Dus voor de andere ouders en grootouders van de Mr. Kremerschoolleerlingen, hier is mijn opname. Een mijlpaal voor uw kind of kleinkind. Naar de middelbare school. Fietsen naar Hilversum of Weesp. Vreemde talen. Lesuren van 50 minuten. Een nieuwe wereld opent zich.

bron
WWK
video
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief