WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Redt het Kursusproject!
Loosdrecht, di 12 juli 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het Kursusprojekt Loosdrecht (KPL) is met de gemeente in de slag om het KPL in 2018 niet om te laten vallen door het accommodatiebeleid.

ingezonden bericht

Kursusprojekt Loosdrecht zoekt een uitweg

Het Kursusprojekt Loosdrecht (KPL) is met de gemeente in de slag om het KPL in 2018 niet om te laten vallen door het accommodatiebeleid. We hebben natuurlijk alle vertrouwen in het college datdat hun uiterste best doet om dat dan ook niet te laten gebeuren. Daarom blijven wij (KPL) dan ook met volle energie doorgaan.

Voor het komende cursusjaar (2016-2017) hebben we weer een cursusboekje aangemaakt met de meest uiteenlopende cursussen, workshops, bewegingslessen, lezingen en excursies, zowel voor volwassenen als voor de jeugd. Het cursusboekje wordt in Loosdrecht huis aan huis verspreid en verder in heel Wijdemeren bij diverse winkels, restaurants en organisaties neergelegd. Ook staat ons volledige aanbod natuurlijk op onze website www.kploosdrecht.nl Hier vindt u het meest actuele aanbod in het geval er cursussen bij komen enz.

Het aanmelden voor een cursus gaat bij het KPL een beetje anders dan u misschien zou verwachten. U kunt zich niet via de website, of via welke andere digitale vorm dan ook, aanmelden.
Op zaterdag 3 september van 10 tot 12 uur en dinsdag 6 september van 19:30 tot 20:30 uur zit in het 3-Luik (Acacialaan 2 /Lindeplein in Loosdrecht) een hele batterij met vrijwilligers klaar om uw aanmelding en betaling in goede banen te leiden. Door deze aanpak denkt het KPL gelijke kansen te bieden aan mensen die wel en niet digitaal uit de voeten kunnen. Wees er op tijd bij!

Het KPL als organisatie draait uitsluitend op zeer gemotiveerde vrijwilligers en heeft geen betaalde vaste krachten. Dit houdt de cursusprijzen zo laag mogelijk om  ook de (toekomstige) cursist met een kleine beurs van dienst te kunnen zijn.

Een kleine greep uit de ongeveer 100 cursussen van het komende seizoen van het KPL:
Suppen, zeilen, zumba, yoga, Frans, Engels, Duits, NLdictee, vele kookworkshops, wijnmaken, schilderen (doek, porselein en meditatie), boetseren, beeldhouwen, tekenen, smeden, vaarbewijs1, zen-meditatie, gitaarles, aquarelleren, onkruid bestrijden, lezingen over suikervrij eten, Rodin, Catharina de Grote, Suriname, surealisme, chinese geneeswijze, slopende hond, Macedonië, Australië, opgraving fabriek Loosdrechts porselein, vliegveld Hilversum, excursies: vrouwengevangenis, wandelen in Breukelen, Westergasfabriek in Amsterdam, Space-expo Noordwijk, vaartocht Molenpolder, stadsmuurwandeling Utrecht, planten proeven met high tea, watertoren Bussum, jeugd: zeilen, suppen, slow cooking, slippers pimpen, Spaans koken, bezoek brandweer, paasworkshop, lammetjes kijken enz enz

Schrijf de inschrijfdagen alvast in uw agenda:

zaterdag 3 september van 10 tot 12 uur en dinsdag 6 september van 19:30 tot 20:30 uur
Het 3-Luik, Acacialaan 2 /Lindeplein, Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief