WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
4 Februari: Rozen van Viore
Hilversum, wo 27 januari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Viore, het centrum voor mensen die leven met kanker deelt op 4 februari rozen uit. Vier februari is Wereld Kanker Dag om aandacht te vragen voor kanker.

ingezonden bericht

Vrijwilligers Viore delen rozen uit aan mensen die leven met kanker

Op 4 februari 2016 is het Wereld Kanker Dag. Deze dag is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor kanker.

Vrijwilligers van Viore, centrum voor mensen die leven met kanker, zullen rozen uitdelen aan de patiënten op de afdeling oncologie van Tergooiziekenhuis in Hilversum. Natuurlijk krijgt ook iedere bezoeker van Viore rond die datum een roos aangeboden. Hiermee willen we iedereen die met kanker te maken heeft onze steun betuigen.

“De hartvormige blaadjes van de roos staan voor liefde en vertrouwen en de doornen geven aan dat de liefde niet altijd over rozen gaat” vertelt Renée de Zoeten, vrijwilligerscoördinator bij Viore.
In de middag is de maandelijkse muzikale ontmoeting bij Viore. Vanaf 15.00 uur bent u welkom voor een kop thee of koffie. Vanaf 15.30 uur zult u verrast worden door de klanken van een muzikant. Na het optreden is er gelegenheid om met de muzikant en elkaar te praten. Muziek raakt, geeft vaak een stem aan diepere gevoelens, waar nauwelijks woorden voor bestaan. De toegang is gratis.

Bij Viore op het Oostereind 115 in Hilversum staan de deuren open op alle weekdagen tussen 10 en 16 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook altijd een (telefonische) afspraak maken voor een individueel gesprek. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Informatie

Oostereind 115, 1212 VH Hilversum.
Tel. 035-6853532 info@viore.org
Alle werkdagen open van 10:00 tot 16:00 voor inloop, informatie en activiteiten.
Regelmatig is er ook een activiteit in de avond.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief