WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Hoogste Punt NederVecht
Nederhorst den Berg, wo 27 januari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vrijdag wordt gevierd dat het nieuwbouwproject NederVecht in Nederhorst den Berg het hoogste punt heeft bereikt. Komend voorjaar trekken de bewoners er in.


NederVecht in aanbouw. Foto: Martijn Smit.

persbericht

Hoogste punt nieuwbouwproject NederVecht

Na amper vier maanden bouwtijd, wordt – in aanwezigheid van wethouders Th.H.A.M. Reijn en mevrouw B.R. van Henten-Meijer – op vrijdag 29 januari 2016 om 15.00 uur het hoogste punt gevierd van de bouw van de woningen uit de eerste fase van het nieuwbouwproject NederVecht in Wijdemeren.

Deze fase omvat 33 koopwoningen en –appartementen, 60 huurwoningen en -appartementen en 26 vrije kavels. Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitvoering van het bouwproces. Volgens planning zijn deze woningen in het voorjaar van 2016 klaar zodat de nieuwe bewoners hier hun intrek in kunnen nemen.

Voortgang verkoop type Sluis

Alleen van woningtype Sluis zijn nog enkele woningen te koop. De prijzen hiervan zijn vanaf € 310.000,= v.o.n. De overige woningen en appartementen zijn allemaal verkocht.
In verkoop zijn ook vrije kavels. Belangstellenden kunnen zich hiervoor wenden tot de gemeente Wijdemeren via e-mail vrijekavelsnedervecht@wijdemeren.nl.
Zaterdag 30 januari tussen 11.00 en 13.00 uur vindt hiertoe een open huis op de bouwlocatie plaats voor belangstellenden.

Woningtype Sluis

Het woningtype Sluis is geschikt voor ondernemende ZZP’ers, maar ook voor senioren en jonge gezinnen. De woning biedt op de begane grond een royale woonkamer met openslaande tuindeuren, een luxe open keuken, een badkamer en twee grote slaapkamers. Doordat de tweede slaapkamer zich bevindt in de uitbouw van de woning, kan deze ruimte uitstekend dienst doen als kantoor voor een eigen bedrijf aan huis, eventueel met zelfstandige entree. Op de eerste verdieping vindt men nog eens twee slaapkamers.

Verkoop en informatie

Frank Vermeulen makelaardij (info@frankvermeulenmakelaardij.nl) en Si-No makelaars (welkom@si-no.nl) verzorgen de verkoop van dit project. Op de site www.nedervecht.nl vindt men alle actuele informatie over het plan. Net als op de site is ook op facebook informatie te vinden over NederVecht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Martijn Smit
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief