WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Open Huis NederVecht
Nederhorst den Berg, za 23 januari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 30 januari vindt een Open Huis plaats voor de nog beschikbare vrije kavels en de nog te koop staande woningen van het bouwproject NederVecht in Nederhorst den Berg.

persbericht

Iedereen van harte welkom!
Open Huis vrije kavels NederVecht 30 januari 2016

Op zaterdag 30 januari tussen 11.00 en 13.00 uur vindt een Open Huis plaats voor de nog beschikbare vrije kavels en de nog te koop staande woningen van het nieuwbouwproject NederVecht in Nederhorst den Berg.

Het Open Huis is een toegankelijke en laagdrempelige manier om iedereen de kans te geven een kijkje te nemen in deze mooie wijk in wording. Zo kunnen de bezoekers onder het genot van een lekkere kop koffie een goed gevoel krijgen bij de wijk en mocht er belangstelling bestaan voor een vrije kavel of voor een van de nog beschikbare woningen, dan zijn alle partijen aanwezig om meer informatie hierover te verstrekken. Men kan bij de gemeente Wijdemeren terecht voor informatie over de vrije kavels en Lithos bouw & ontwikkeling is aanwezig voor de projectmatige woningbouw.

De ruime vrije kavels worden uitgegeven door de gemeente Wijdemeren voor particulier opdrachtgeverschap, ook wel zelfbouw genaamd. Bij deze kavels gelden geen welstandscriteria, slechts een aantal spelregels. Dus men kan snel aan de slag met een architect of kavelbouwer. Meer informatie is te vinden op www.nedervecht-kavels.nl.

Nederhorst den Berg

Nederhorst den Berg is een authentiek dorp dat zich kenmerkt door eeuwenoude historische gebouwen, knusse dorpsstraatjes en wonderschone doorkijkjes. Het dorp is omringd door plassen en natuur. Ook biedt het dorp alle wenselijke voorzieningen op loopafstand: een supermarkt, ambachtelijke ondernemers, (basis)scholen, sportvoorzieningen en een rijk verenigingsleven. De centrale ligging vlakbij de Randstad maakt het dorp aantrekkelijk: Amsterdam en Utrecht zijn op nog geen half uur rijden bereikbaar en Hilversum bevindt zich om de hoek.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief