WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Sing-a-Long Ankeveen
Ankeveen, di 9 februari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Zaterdag 20 februari a.s. wordt een unieke ‘Sing-a-Long’ avond georganiseerd in het Ankeveense theaterkerkje De Dillewijn.

ingezonden bericht

Muziekfeest met Ankeveense
Zangtoppers in De Dillewijn
Zaterdag 20 februari ‘Sing-a-Long’ met bekende meezingers

Zaterdag 20 februari a.s. wordt een unieke ‘Sing-a-Long’ avond georganiseerd in het Ankeveense theaterkerkje De Dillewijn. Begeleid door het voltallige orkest van De Vriendschapskring zingen drie Ankeveense Zangtoppers bekende Engelse en Nederlandse succesnummers. Het publiek wordt daarbij van harte uitgenodigd om gezellig mee te zingen en te swingen.


De Ankeveense Zangtoppers Patricia Franse (links), Frits de Wit en Yvonne van de Riet

Loopt u thuis ook altijd te zingen? Dan is nu dé kans om lekker weggedoken tussen het publiek eens lekker uit halen. Alle teksten verschijnen op een groot scherm, dus niets houdt u tegen om mee te doen. Gewoon gezellig met een drankje naar de optredens luisteren en meeswingen kan natuurlijk ook. Als u er maar bij bent!

Ankeveense Zangtoppers

Iedereen kent de Ankeveense Zangtoppers natuurlijk. Dat zijn Frits de Wit, Patricia Franse en Yvonne van de Riet. Alle drie zingen ze in succesvolle bands en ze zongen ook de sterren van de hemel bij de Musicalshow ICE in 2012. Het enthousiasme straalt er vanaf en hun fantastische stemmen staan garant voor een avond vol topmuziek. Het programma is zeer gevarieerd, waarbij de ‘meezingers’ vooral dateren uit de jaren 70 en 80 en gegarandeerd bij iedereen bekend zijn. Het wordt een mooie mix van zowel Nederlandstalig, Engelstalig en zelfs Franstalig repertoire. U wordt bij aankomst ontvangen met een gezellig welkomstdrankje, waarna het muziekfeest kan beginnen!

Mis dit unieke evenement niet en kom zaterdagavond 20 februari meezingen en –swingen! Het concert start  om 20.15 uur. De zaal gaat open om 19.45 uur. De zaalcapaciteit is beperkt, dus reserveer tijdig uw toegangskaart (à € 10,00 incl. welkomstdrankje) per e-mail bij: info@vriendschapskring.nl of telefonisch via: 035-656 1507.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief