WIJDEMEERSE WEBKRANT
DB: Vragen over DC Loosdrecht
Oud Loosdrecht, di 2 februari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

DorpsBelangen stelt morgenavond in de commissie R en E vragen over het Loosdrechts Terras (het Dorpscentrum Oud-Loosdrecht).

ingezonden bericht

Onderwerp: vragen commissie R&E van 3 februari 2016

Aan de griffie,

Wij hebben enkele vragen m.b.t. het Loosdrechts terras voor de commissie R&E van morgen.

Meermalen en laatstelijk op 1 oktober 2015, dus vier maanden geleden, heeft wethouder Reijn aangekondigd dat de werkzaamheden aangaande het Loosdrecht Terras medio 2016, dus over vijf maanden zullen starten. In 2018 zal dan het nieuwe Dorpscentrum klaar zijn volgens de wethouder. Wij hebben de volgende vragen:

  1. Nu over vijf maanden de werkzaamheden starten zal een invulling van het Loosdrechts Terras wel bekend zijn. Op welke wijze heeft de raad hiervan kennis kunnen nemen of gaat dat op korte termijn gebeuren?
  2. Heeft de raad op voorhand nog inspraak in de definitieve ontwikkeling van het Loosdrechts Terras en zo ja wanneer vindt dit plaats?
  3. Hebben, mede in kader van burger centraal, de omwonenden en belanghebbenden nog inspraak in de definitieve ontwikkeling van het Loosdrechts Terras en zo ja wanneer vindt dit plaats?
  4. Valt de nieuwe ontwikkeling binnen het huidige bestemmingsplan?
  5. Is binnen de nieuwe grondexploitatie( 2016) rekening gehouden met deze ontwikkeling en wanneer wordt deze in de commissie behandeld.
  6. Nu deze zomer de werkzaamheden starten, wordt het strandpaviljoen dan afgebroken?
  7. Indien de werkzaamheden de mogelijkheid bieden dat het strandpaviljoen nog een jaar ( na augustus) kan door gaan, welke voorwaarden gelden dan daarvoor.

Met vriendelijke groeten,

DorpsBelangen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief