WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wijdemeren komt naar u toe?
Nederhorst den Berg, ma 19 december 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Hilbrand Korver uit Nederhorst pleit voor het inzetten van mobiele gemeentelijk loketten om de bereikbaarheid van de gemeentelijke diensten te vergroten.

ingezonden brief

Goedendag lezer,


Ook ik ben blij dat een fusie in welke vorm dan ook met Hilversum niet doorgaat voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen. De bereikbaarheid van het gemeentehuis is nu al een probleem voor veel inwoners van Wijdemeren en wordt nog slechter na verdere fusie.

Wie echter ook eens bij andere uitgestrekte gemeentes kijkt, komt tot de ontdekking dat er voor steeds minder zaken een bezoek aan het gemeentehuis nodig is en dat er ook bij veel gemeentes en groter wordende organisaties manieren gezocht en gevonden zijn om naar de inwoners of klanten van bijvoorbeeld de Rabobank toe te gaan met een rijdend gemeenteloket of thuisleverantie van diensten. De energie die in Wijdemeren nu vrijkomt door zich niet meer te hoeven verzetten tegen fusie met Hilversum zou men nu kunnen gebruiken door juist op het punt van het verhogen van klantvriendelijkheid in een uitgestrekt werkgebied te verhogen!!

Groeten,

Hilbrand Korver
Nederhorst den Berg

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief