WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kerstloop 26 December
's-Graveland, za 17 december 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De traditionele Kerstloop in 's-Graveland op tweede Kerstdag verheugt zich al veertig jaar in een toenemende belangstelling. Op 26 december is de 41e keer.

persbericht

Traditionele Kerstloop blijft groeien

Als een evenement voor de 41e keer wordt georganiseerd en altijd op dezelfde datum, mag je gerust spreken van een traditie. En dat geldt zeker voor de Kerstloop bij S.V. ’s-Graveland die op 2e Kerstdag de 41e editie beleeft.

Dat de hardlopers deze traditie weten te waarderen, blijkt uit het elk jaar stijgend aantal deelnemers, met vorig jaar een record van 525 deelnemers van wie er 50 meededen aan de Kidsrun. Daardoor is  er ook echt sprake van een familie(hardloop)feest, passend bij de Kerst.

Vanwege de lage inschrijfkosten (€4,-) is voorinschrijving niet mogelijk, maar deelnemers kunnen het inschrijfformulier wel downloaden van de website (www.svsgraveland.com) en ingevuld meenemen naar de kantine van  ’s-Graveland. Dat bespoedigt de verwerking bij het inschrijven, waarvoor men vanaf 9:30 uur terecht kan. De start van de 7,7 km tellende Kerstloop is om 10:30 uur, waarna enkele minuten later de kinderen tot en met 12 jaar vertrekken voor hun Kerstloop van iets meer dan 2 km.


Meer informatie via de website van S.V. ’s-Graveland of telefonisch via 06-52169096.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
?
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief