WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
BEARproject in Dillewijn
Ankeveen, vr 2 december 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 10 december verzorgt BEARproject in samenwerking met Ronald A. Westerhuis in theater De Dillewijn te Ankeveen een spectaculaire multi-mediale voorstelling.

persbericht

BEARproject speelt in Theater De Dillewijn

Op 10 december verzorgt BEARproject in samenwerking met Ronald A. Westerhuis in theater De Dillewijn te Ankeveen een spectaculaire multi-mediale voorstelling.

Het eerste deel bevat fragmenten uit de film 'I RAW' waarbij live gespeeld zal worden. Westerhuis vertelt iets over zijn inspiratiebronnen en vooral over 'Het Verdriet', het monument dat hij gaat vervaardigen voor de slachtoffers en nabestaanden van vlucht MH17 en dat in een gedenkpark in Vijfhuizen geplaatst zal worden. Het beeld wordt 25 meter lang en 6 meter hoog. Mede door de vertoonde fragmenten en zijn uitleg zal duidelijk worden hoe het is om zulke sculpturen te maken van staal. Speciaal voor deze avond maakt hij een kunstwerk waarop BEARproject zal spelen.

Het tweede deel van de voorstelling gaat over inspiratie. Wat is nou eigenlijk inspiratie? Hoe krijg je inspiratie? Een aantal bekende en onbekende mensen maken dat duidelijk in korte films die ze maakten. Daarnaast speelt BEARproject composities die zij de afgelopen jaren maakten voor films en documentaires, en composities van de eerste en tweede plaat. Indrukwekkende beelden zullen de muziek vergezellen. Muzikale gasten zijn Stephan Wienjus, contrabassist bij het Filharmonisch Orkest en Nina Künzel, een jonge zangeres en stemkunstenares. Daarnaast speelt BEARproject op bijzondere percussie-instrumenten zoals de space drum en de Balofon en worden er synthesizers, gitaren, piano, mondharmonica en melodica ingezet.

Het zal een avond zijn waarbij de bezoekers de zaal geïnspireerd zullen verlaten.

10 december 2016. Aanvang 20.15 uur. Kaarten à €18,00 via www.dedillewijn.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief