WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Sypesteyn Kasteelfair
Nieuw Loosdrecht, di 22 september 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 26 september wordt de tweede sfeervolle Kasteelfair gehouden in de prachtige, historische tuin van museum-kasteel Sypesteyn.

persbericht

Sypesteyn Kasteelfair
zaterdag 26 september 2015
10.00 -18.00 uur
Kasteel-Museum Sypesteyn

Op zaterdag 26 september wordt de tweede sfeervolle Kasteelfair gehouden in de prachtige, historische tuin van museum-kasteel Sypesteyn. Een grote diversiteit aan standhouders heet de bezoekers van harte welkom tussen 10:00 en 18:00 uur.

Na het succes van vorig jaar zal dit jaar kasteel Sypesteyn wederom het decor worden voor de kasteelfair. Liefhebbers van brocante en antiek, vintage kleding, geschenken, windsculpturen, tuinspecialisten, tuindecoraties, kaarsen, sieraden, beelden, schilderijen, prenten et cetera kunnen hun hart ophalen.

Er is een ruim aanbod aan ambachtelijke en streekproducten zoals boerenkazen, olijfolie, marmelades en chutneys, exclusief rundvlees, verse groentes en fruit. De enthousiaste standhouders laten u graag hun producten proeven en vertellen hun verhaal. Op het terras zal onze cateraar Spoon heerlijke drankjes en gerechtjes serveren die helemaal passen in de sferen van de Sypesteyn Kasteelfair.

Voor de jeugd staan er die dag extra activiteiten op het programma, zoals schminken, knutselen en een kabouterspeurtocht voor de kleintjes. Een prinsessenmodeshow voor meisjes van 4 tot 10 jaar, een helikopter wedstrijd voor de jongens van 6 tot 12 jaar en touwtrekken voor de oudere jeugd. (12 – 20 jaar)

Het kasteel is die dag geopend voor bezoek tussen 12.00 uur en 14.00 uur en tussen 14.30 en 16.30 uur. Tegen gereduceerd tarief a € 5,00 kunt u kennis maken met de bijzondere collectie van Sypesteyn. Terras en de markt zijn toegankelijk voor rolstoelen, het kasteel helaas niet.

De toegang tot de Sypesteyn Fair én het prachtige park van Sypesteyn bedraagt € 5,00 , kinderen tot 10 jaar gratis. Voor praktische informatie zoals openingstijden en parkeermogelijkheden verwijzen wij u naar onze site, www.sypesteyn.nl en www.spoonculinaircentrum.nl

Kasteel-Museum Sypesteyn is gelegen aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk 150 te Nieuw-Loosdrecht.

Opgeven voor de helikopterwedstrijd om 15:00 uur, de prinsessenmodeshow om 16:00 uur of met een team (5 personen) voor het touwtrekken (17:00 uur) kan via inschrijven@spoonculinaircentrum.nl of tijdens de fair bij de kraam van Jessica van Fratzentwwo.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief