WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bootcamp 55Plus
Loosdrecht, wo 9 september 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Inovum start op 24 september met buiten sporten voor vijfenvijftig plussers in het Loosdrechtse Bos onder de naam Bootcamp 55Plus.

persbericht

Nieuw in Loosdrecht: Bootcamp 55+
Sporten in teamverband, maar op uw eigen niveau

Wilt u lekker in de buitenlucht sporten? Dan is Bootcamp 55+ iets voor u. Bootcamp 55+ is een soort fitnesstraining waarbij in 45 minuten door middel van kracht- en conditieoefeningen het hele lichaam wordt getraind. Tussen de oefeningen door wordt stevig doorgewandeld of gejogd. Vanaf 24 september start Fysiotherapie Inovum met deze populaire beweegactiviteit. Er wordt getraind op wisselende locaties in het Loosdrechtse Bos, waarbij elke training weer anders is.

“We beginnen iedere les met een goede warming-up”, aldus fysiotherapeut Rianne ten Brink. “Daarna volgen de oefeningen en we sluiten af met een cooling-down. De opbouw is rustig, zodat verantwoord en op ieders eigen niveau aan de algehele conditie wordt gewerkt. Door de goede begeleiding kunnen de oefeningen dusdanig worden aangepast, dat Bootcamp 55+ ook voor mensen met een mindere conditie geschikt is”

Lijkt het u wat om lekker buiten actief te zijn en vindt u het niet erg om een beetje vies te worden? Dan is Bootcamp 55+ iets voor u. Bootcamp 55+ vindt vanaf 24 september iedere donderdag van 9.00 tot 9.45 uur plaats in het Loosdrechtse Bos. De lessen worden verzorgd door een professionele fysiotherapeut van Inovum. De kosten voor 5 keer bootcampen zijn €45, - . Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met 035-5888492 of mailen naar fysio@inovum.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief