WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Artikel WW Wijdemeren2020
Wijdemeren, do 22 oktober 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 30 september stond in het Weekblad Wijdemeren een artikel van de hand van het burgerinitiatief Wijdemeren2020. De VVD reageert op dat artikel.

Op de man

Dat toonzetting en de in dat artikel door Wijdemeren2020 gebruikte kwalificaties aan het adres van burgemeester Martijn Smit, de wethouders en de coalitieraadsleden van CDA, VVD en PvdA/GL spelen mede een grote rol in de afweging van de VVD om niet deel te nemen aan het debat dat door Wijdemeren2020 aanstaande maandagavond in Ankeveen wordt georganiseerd. Daarom dat wij u even bijlichten in deze kwestie.


Snoeiharde teksten.

Omstreden artikel

Hier vindt u de link naar dat omstreden artikel op de website van het Weekblad Wijdemeren. Als u dan doorbladert naar pagina 5, dan vindt u daar de volledige tekst die, vanwege de persoonlijke aanvallen in het stuk, de kwaadheid van de VVD opwekt.
Wijdemeren2020 bestaat uit de actievoerders Frank Senteur, David Pos, Ab Krook, Friso van Voorthuizen en Egbert Lambers.

CDA en PvdA/GL zwalken

Naar verluidt zwalken de beide andere coalitiepartijen de afgelopen week tussen enerzijds een zelfde standpunt als de VVD innemen en dus principiëel niet gaan, o.a. vanwege de inhoud van het WW artikel, en anderzijds de knagende twijfel of het electoraal wel verstandig is om af te laten weten. Maandag zullen wij het weten.

bron
WW
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief