WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Putter: Borrelpraat
Kortenhoef, do 8 oktober 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Putter wijst elke kritiek op het DB-enqueteresultaat van de hand. Wel vraagt hij zich af waarom de VVD voor de verkiezingen tegen en daarna voor fusie is. Wat gebeurde er?

Putter

Borrelpraat

Robby Israel, VVD prominent, fractiebegeleider, trekt de waarde van de Dorpsbelangen enquête over de toekomst van Wijdemeren  in twijfel. Onterecht, want Dorpsbelangen bouwde barricaden in om valse versteerders het hoofd te bieden. Uitvoerig uitgelegd in het enquêteverhaal dat voor iedereen beschikbaar is.

Ik heb een beter onderwerp voor Robby. In de verkiezingsstrijd van 2014 profileerde zijn VVD zich met de slogan: “Wijdemeren moet zelfstandig blijven”. Juist vanwege die opvatting stemden vele dorpsgenoten op de VVD,want de meeste van ons waren dat met de VVD van harte eens. En zie wat er na die verkiezingen gebeurde, toen de VVD mee mocht regeren en zijn dappere standpunt liet vallen als een baksteen. Ineens was de VVD voorstander van  een fusie met Hilversum, ik vermoed als een soort ruilmiddel; wij een wethouder, jullie je fusie.

Dat is een onsmakelijke wijze van politiek bedrijven want glashelder is hier sprake van kiezersbedrog. En wat ik nu zo graag zou willen is dat Robby Israel over deze VVD schanddaad eens zijn licht zou laten schijnen. Ik ben benieuwd hoe hij de waarde van deze opmerkelijke misslag beoordeelt. Wellicht heeft een enquête onder VVD leden voor de draai gezorgd. Een draai die niet onopgemerkt is gebleven en die nog wel eens een belangrijke rol zou kunnen spelen.

En dan Cor Koster, die ook nog even een duit in het zakje doet. Eerst een fantastisch stuk schrijven over bestuurskracht en dan Dorpsbelangen een zwieper geven.

Waarom?
Borrelpraat? Stamtafelgeleuter? Kan zijn, maar de toon bevalt me niet

Putter

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
Putter
foto
---
auteur
Putter
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief