WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De Gedichten van Chagall
Nieuw Loosdrecht, ma 5 oktober 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Woensdag organiseert de bibliotheek in Loosdrecht een themaochtend over de gedichten van Marc Chagall, die bekender is van zijn schilderijen.

persbericht

De Gedichten van Chagall

Woensdag 7 oktober van 10.00-12.00 uur in De Bibliotheek vestiging Loosdrecht. Themaochtend over de gedichten van Marc Chagall door Ties Grijpstra en Maria Prill

De Joods - Russische kunstenaar Marc Chagall is bekend om zijn schilderijen, gebrandschilderde ramen en mozaïek.
Maar veel minder bekend is dat hij duizend prachtige gedichten heeft geschreven, waarvan er 50 zijn uitgegeven. De gedichten spreken over zijn jeugd, over de ouders, zijn Russische dorp, over zijn liefde, de oorlogsperiode en ballingschap.
Ties Grijpstra en Maria Prill geven een bijzondere presentatie van de gedichten, met daarbij een biografie van zijn leven. En uiteraard worden er beelden van zijn kunstwerken getoond.

Bent u geïnteresseerd in de thema’s van de komende Inloopochtenden? Kijk dan voor data en meer informatie op www.debibliotheek.org voor het complete overzicht van het najaar 2015.
 
Iedereen is van harte welkom op deze ochtenden! De toegang is vrij.

Als u wilt mee - denken over,  wilt mee – organiseren van, of gastheer of – vrouw wilt zijn op deze ochtenden meld u dan aan bij de balie in Loosdrecht of stuur een mailtje aan wijdemeren@debibliotheek.org

Op deze ochtenden is er altijd iemand van Seniorweb aanwezig om u te helpen bij vragen over de PC, tablet, e-reader of smartphone.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief