WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ganzencomplot: Handtekening
's-Graveland, za 28 november 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

In de 's-Gravelandse kinderwinkel You en Mini signeren auteur Co de Kloet en illustrator Frans Willem Pompe op woensdag 2 december het nieuwe kinderboekje 'Het Ganzencomplot'.

persbericht

Signeersessie ‘Het Ganzencomplot’

In de ’s-Gravelandse kinderwinkel You & Mini signeren auteur Co de Kloet en illustrator Frans Willem Pompe op woensdag 2 december het nieuwe kinderboekje ‘Het Ganzencomplot’.


Co de Kloet (r.) schreef ‘Het Ganzencomplot’, Frans Willem Pompe maakte de illustraties.

De winkel van Linda en Sophie is gespecialiseerd in houten speelgoed (van bijvoorbeeld Janod en Djeco), leuke accessoires voor kinderen en de moeders en in tweedehands kinderkleding.

Vorige week werd het eerste exemplaar van ‘Het Ganzencomplot’ aangeboden aan Marianne Thieme, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in de Tweede Kamer. In de ‘spannende kerstvertelling’, van de hand van kinderboekenschrijver Co de Kloet en geïllustreerd door Frans Willem Pompe, spelen dieren een hoofdrol.

Het is geschikt om voor te lezen aan kinderen van een jaar of vijf. Natuurlijk ook voor de wat oudere kinderen die zelf al kunnen lezen.

Co en Frans Willem zijn woensdag 2 december tussen 14.00 en 16.00 uur in You & Mini aan het Noordereinde 63 in ’s-Graveland.

Zie ook de uitzending van GooiTV van vandaag. Op 6.35 begint het item over de uitreiking van het eerste boekje aan Marianne Thieme op 16 november.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
BM Fotografie
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief