WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Samba Salad in Dillewijn
Ankeveen, ma 2 november 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 7 november treedt het kindertheater Samba Salad op in de Dillewijn in Ankeveen. Voor en over de belevingswereld van peuters en kleuters. Vertederend en een tikkeltje brutaal.

persbericht

Kindertheater Samba Salad in De Dillewijn

Misschien heb je de poster van Samba Salad al op school zien hangen? Kom je ook? Want het wordt een feest in De Dillewijn! En het wordt pas echt feest als jij er ook bij bent. Trek je vrolijkste kleren aan en zet een leuke hoed op. Samba Salad zegt lekker niet wat ze precies gaan doen!

Hoewel?

Op 7 november zijn we allemaal jarig! Eerst alles versieren en dan is het tijd voor spelletjes, liedjes en natuurlijk verrassingen. Het is heerlijk je eigen wereldje te maken waar grote mensen niets te zoeken hebben. Maya, Herman, Rita en BJ hebben cadeaus meegenomen: hele grote, piepkleine en malle presentjes. Bij elk cadeau begint weer een nieuw wonderlijk avontuur vol muzikale en doldwaze momenten. Over ik, jij en wij. Over geven, nemen en delen.
Samba Salad zingt, swingt en speelt en doet eigenlijk alles waar ze zelf zin in hebben en iedereen mag meedoen met potten, emmers, dozen, poppen en muziekinstrumenten.

Samba Salad is Mimi- en muziektheater voor en over de belevingswereld van peuters en kleuters. Vertederend en een tikkeltje brutaal.
Aanvang in Ankeveen 15.30 uur.
Leeftijd: 2-7 jaar
Kaarten a € 7,50 zijn te bestellen via de website op www.dedillewijn.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief