WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Huricanes delven het Onderspit
Loosdrecht, zo 29 maart 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Loosdrechtse Hilversum Hurricanes speelden vandaag in de stromende regen tegen de Arnhem Falcons. De Falcons wonnen met 27-14.

ingezonden bericht

Hurricanes verliezen in stromende regen

Zondagmiddag om 14:00 traden de Hurricanes aan voor hun vierde wedstrijd van het seizoen tegen de Arnhem Falcons. Waar de Hurricanes zich in hun vorige wedstrijd op alle vlakken lieten aftroeven door het meer gemotiveerde Rotterdam, was daar vandaag geen sprake van. De Hurricanes begonnen sterk en wisten de aanval van Arnhem een aantal keer te stoppen en zelf via een pass op Nick da Costa te scoren.

Hierna antwoordde de aanval van Arnhem snel met een lange run waardoor de stand op 7-7 kwam. Het slechte weer zorgde ervoor dat de bal veel aan de runningbacks van beide teams werd gegeven, waardoor de tijd snel doorliep. Vlak voor rust lukte het de Falcons toch nog te scoren door de lucht, maar misten zij de PAT, waardoor de ruststand op 13-7 kwam.

Na de rust begonnen de Hurricanes meteen fel en via een touchdownpass van Maurice Tielen op Daan Bording en een gemaakte PAT van Tim Beuckens kwam de stand op 14-13 in het voordeel van de Hurricanes. De Falcons raakten niet in paniek en leunden op hun vertrouwde running game, wat ze al snel weer op voorsprong bracht; 20-14. Na een aantal mislukte pogingen van de Hurricanes om het veld over te komen, gooiden de Falcons vlak voor tijd de wedstrijd in het slot door wederom een running touchdown. De einduitslag werd 27-14.

De volgende wedstrijd voor de Hilversum Hurricanes vindt plaats op 12 april thuis tegen divisieleiders Amsterdam Crusaders. Deze wedstrijd gaf in ieder geval genoeg perspectief voor de Hurricanes voor de komende wedstrijden.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.