WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Drie Dorpenloop 7 juni
Kortenhoef, ma 4 mei 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zondag 7 juni wordt in Kortenhoef de Rabobank Drie Dorpenloop gehouden die voert door de door de landelijke omgeving van de dorpen 's-Graveland, Kortenhoef en Ankeveen.

ingezonden bericht

Drie Dorpenloop zondag 7 juni 2015

Op zondag 7 juni a.s. wordt in Kortenhoef wederom de Rabobank Drie Dorpenloop gehouden. De Drie Dorpenloop voert door de door de landelijke omgeving van de dorpen ’s-Graveland, Kortenhoef en Ankeveen.

Dit evenement wordt jaarlijks door velen honderden enthousiaste lopers bezocht en door hen betiteld als een van de gezelligste en best georganiseerde loopevenementen die ze kennen.
De Drie Dorpenloop onderscheidt zich door de ruime kleed/doucheaccommodaties, medische verzorging, mogelijkheid voor sportmassage en voor iedere deelnemer altijd een originele herinnering.

Voor elke loper is er een geschikte afstand. Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er de Kidsrun over 1500 meter, start om 12.30 uur. Om 13.00 uur vertrekken de andere lopers voor hun prestatieloop over 4, 7, 12 of 21 km. Beiden lopen worden vooraf gegaan door een professionele warming up.

Op de vernieuwde website www.driedorpenloop.nl vindt u alle informatie met betrekking tot deze loop. Het is ook mogelijk u via twitter en facebook op de hoogte te laten houden van dit evenement of daar uw ervaringen met ons te delen.

Voor de tijdregistratie zal dit jaar voor het eerst gebruik worden gemaakt van Ipico chipsysteem.

Voorinschrijven kan t/m 31 mei. Voorinschrijven heeft het grote voordeel dat dit niet meer op de dag zelf hoeft. De loper kan zich dan volledig concentreren op het lopen en hoeft niet lang en onnodig in de rij te staan. Bovendien worden onder alle voorinschrijvers prachtige consumenten-elektronica producten verloot.

Kortom gemak dient de mens en dat zullen de deelnemers op de dag zelf ook ervaren. Want de Rabobank Drie Dorpenloop is geen massaal evenement, maar een loop door schitterend natuurgebied met een persoonlijk karakter en dat blijft de enthousiaste organisatie met ruim 100 vrijwilligers ook nastreven.

Nieuw dit jaar:

Vier kilometer

De organisatie heeft besloten om ook een 4 kilometerloop te introduceren. Dit omdat de overgang van 1½ km naar 7 kilometer voor veel kinderen vaak erg groot is

Wandeltocht

Naast onze hardloopafstanden hebben we in 2015 ook de Driedorpenloop wandeltocht van 15 kilometer geïntroduceerd. Voor mensen die graag onze mooie omgeving willen beleven, maar niet meer in staat zijn om dit hardlopend te doen. Of mensen die gewoon gezellig met elkaar door een prachtig landelijke omgeving willen wandelen.

Trainingen

Om iedereen in de gelegenheid te geven te kunnen trainen voor de komende Driedorpenloop biedt de organisatie twee trainingsvormen aan. Voor iedereen vanaf 13 jaar is er elke maandag training. Deze loopgroep start om 19:30 uur op de hoek Kerklaan-Egidius Blocklaan en bereidt zich voor op de 4 km. Je kunt er kosteloos aansluiten en je ideaal voorbereiden om op 7 juni klaar te zijn om de 4 km te gaan lopen.

Laat kinderen bewegen

Voor de Bandenmaat Kidsrun zal in de maand mei op vrijdag om 17:30 uur een looptraining aangeboden worden aan kinderen t/m 12 jaar. In vier trainingen van ongeveer een half uur per training zal zij de kinderen trainen om de 1.500 meter tijdens de Kidsrun probleemloos te kunnen lopen. Dus ook als je nog nooit eerder heb hardgelopen, kun je onder professionele begeleiding trainen en op 7 juni meedoen.
Kortom voor een ieder wat wils en genoeg redenen om vandaag nog in te schrijven via www.driedorpenloop.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
Rik Jungmann
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief