WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ken uw Dorp Quiz
's-Graveland, za 2 mei 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Uniek evenement in Kortenhoef en ’s-Graveland op 31 oktober 2015. Want dan wordt de eerste 'Ken uw dorp' quiz georganiseerd.

persbericht

Ken uw dorp quiz

Uniek evenement in Kortenhoef en ’s-Graveland op 31 oktober 2015. Want dan wordt de eerste 'Ken uw dorp' quiz georganiseerd.

Teams van 5 tot 20 personen gaan dan de vele vragen over hun dorpen beantwoorden. Het gaat niet alleen over de historie van de dorpen Kortenhoef en ’s-Graveland, maar ook over de dorpen van nu. Op deze manier wordt getest hoeveel de inwoners weten van de omgeving waarin zij wonen of woonden. Onderdelen van de quiz zijn onder andere verenigingen, evenementen, ondernemers en bedrijven, kunst en cultuur, leefomgeving, landschap en topografie, geschiedenis, politiek en gemeente, recreatie, scholen en nog veel meer.

De doelstelling van de organisatie is dat zoveel mogelijk mensen deze avond aan de slag gaan met de vragen en ook enkele gerelateerde opdrachten uitvoeren. Dat doen zij thuis, in het clubgebouw, het café of waar zij dat ook maar willen met vrienden, buren, familie etc. Er zijn al ideeën om het te combineren met een familiereünie. Kortom, alle deelnemers zullen een uiterst gezellige avond beleven.


De teamcaptains halen om 17:00 uur hun vragenlijsten op een centrale plaats op en dienen deze dan uiterlijk om 22:00 uur ingevuld weer in te leveren.  Twee weken later zal tijdens een feestelijke avond de winnaar worden bekendgemaakt.

Inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per team. Elk team geeft bij de inschrijving een goed doel op aan wie zij het geld – indien zij zouden winnen – zouden willen laten overmaken.

Alle informatie over de Ken uw dorp quiz is te vinden op www.kenuwdorp.nl. Daar kunnen de teams zich ook inschrijven.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief