WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wandelen Natuurmonumenten
's-Graveland, vr 19 juni 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De komende weken organiseert Natuurmonumenten op 28 juni en 3 en 19 juli, overdag en 's avonds, wandelingen op de buitenplaatsen in 's-Graveland.

persbericht

Zomerse wandelingen op de buitenplaatsen van ’s-Graveland
Activiteiten juni & juli Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Kijk eens door de ogen van een archeoloog naar de buitenplaatsen in ’s-Graveland! Tijdens de zomerwandeling op 28 juni en 19 juli gaat de schep in de grond en ontdek je welke vondsten er verborgen liggen. Op 3 juli is er een heerlijke avondwandeling op Hilverbeek met bezoek aan de wijngaard.

28 juni, 19 juli: Wandeling Historie van de buitenplaatsen

Laat je verrassen door prachtige cultuurhistorie in 's-Graveland. Naast de statige landhuizen ligt er van alles in de bodem… We zetten de schep in de grond. Wat ligt er verborgen in de bodem? Wat vind je terug van het huisafval dat hier in de 17e eeuw gedumpt werd? Wie weet vind je nog een mooie scherf van een pijpenkop? Wandel ongeveer anderhalf uur met de boswachter over de buitenplaatsen. Deze activiteit begint om 14.00 uur en is bedoeld voor volwassenen.

3 juli: Zomeravond op buitenplaats Hilverbeek

Ga mee met deze sfeervolle avondwandeling en geniet tijdens deze twee uur durende wandeling van de bijzondere natuur en cultuur op de fraaie buitenplaats Hilverbeek. Bewonder de monumentale linde voor de eeuwenoude boerderij en de 350 jaar oude eik midden in het weiland. Neem een kijkje in de wijngaard op de buitenplaats. De wandeling begint om 20.00 uur.

Meer informatie en reserveren

Kijk voor meer informatie en reserveren van je wandeling op de website van Natuurmonumenten www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek
Of haal je ticket bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ’s-Graveland.

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
Noordereinde 54b
1243JJ ’s-Graveland
www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek
Open: dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
NM-René Koster
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief