WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Rollatorfestival Wijdemeren
Wijdemeren, wo 3 juni 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het Weekblad Wijdemeren publiceert wekelijks een foto op de achterpagina onder de kop 'Wijdemeren in Beeld'. Deze week wekte die foto eerlijk gezegd onze spontane lach op.

Update 4-6-2015, 21.47: Cor Koster meldt dat hij de foto maakte, dat bandjes van een rollator niet opgepompt kunnen worden, dat de fietsenmakers gewoon eerlijk betaald werden en dat de KBO en ANBO de reparatiebijeenkomst hadden georganiseerd.

Meestal staat er een foto van een evenement, een sportieve prestatie of iets wat te maken heeft met de recreatieve geneugten van Wijdemeren achterop het Weekblad Wijdemeren. Niet deze keer. Wijdemeren in Beeld laat dit keer de doorsnee inwoner van Wijdemeren zien met zijn of haar favoriete vervoermiddel.

Gelukkig is er in iedere kern een goede fietsenmaker die helpt het rollend materiëel in goede staat te houden. Bandjes oppompen, remmen bijstellen, handvaten stellen en vervangen. oliën om het inklappen voor transport in de auto van de kleinkinderen te vergemakkelijken. Om kort te gaan werk genoeg. Kroon Tweewielers NdB), Roan Tweewielers (Khf) en de Bikeshop (Ldr) staken voor de foto belangeloos samen de helpende hand uit.

Als dit Wijdemeren in Beeld is, dan gaan de fietsenmakers een gouden toekomst in Wijdemeren tegemoet! (Had Tom Cornelissen toch gelijk?)

Met dank aan onze collega's van het Weekblad Wijdemeren.

bron
WW
foto
Cor Koster
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief