WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
DorpsBelangen Enquête
Wijdemeren, do 5 febuari 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vanmiddag om drie uur overhandigde Jan Jaap de Kloet namens DorpsBelangen de eerste (anti/pro) (fusie/samenwerking) enquête aan burgemeester Martijn Smit.

Dorpsbelangen is, zoals bekend, tegen fusie met Hilversum. Omdat twee weken geleden de referendumverordening werd afgestemd heeft de partij een enquêteformulier opgesteld dat huis aan huis in heel Wijdemeren verspreid wordt in de komende dagen. De partij wil toch graag weten hoe de burger er over denkt. Het formulier is voorzien van een Antwoordnummer. Het kan dus na invullen kostenloos op de bus worden gedaan.


V.l.n.r. Jan Jaap de Kloet, burgemeester Martijn Smit en Wiet van den Brink.

Vanmiddag overhandigde Jan Jaap de Kloet, samen met partijvoorzitter Wiet van den Brink, het eerste exemplaar van de enquête aan burgemeester Martijn Smit. Deze had grote waardering voor het initiatief van DB. Ook hij is erg benieuwd naar de uitslag die zeker in de verdere discussies over "samenwerken of fuseren en met wie dan?" een rol zal gaan spelen. Hij herhaalde dat er nog geen besluiten zijn genomen en dat er nog een lange weg te gaan is. DB hoopt over een week of drie voldoende ingevulde formulieren ontvangen te hebben om met een behoorlijke mate van statische nauwkeurigheid de uitslag te kunnen geven.

Bij de overhandiging was ook een ploeg van Gooi TV die het moment opnam. Ziggo Analoog kan. 41 en Ziggo Digitaal kan. 45).

Na een inleidende tekst op het formulier zijn dit de vragen:

De enquête kan ook ingevuld worden op de website van DorpsBelangen.

bron
WWK
foto
Rik JUngmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief