WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nieuwe directeur Viore
Hilversum, do 31 december 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Met ingang van 1 januari 2016 is Miranda van den Eijnden de nieuwe directeur van Viore, het centrum voor mensen die leven met kanker.

persbericht

Nieuwe directeur voor Viore

Met ingang van 1 januari 2016 is Miranda van den Eijnden de nieuwe directeur van Viore, het centrum voor mensen die leven met kanker. Het centrum is gevestigd in Hilversum en richt zich op het Gooi en omgeving.


Miranda van den Eijnden

Viore is verheugd over de komst van Miranda. Zij heeft na een studie economie als leidinggevende bij de overheid gewerkt. Na persoonlijke ervaringen met ziekte en zorg heeft ze haar werkterrein verlegd en is als zelfstandig coach en trainer gaan werken. Zij begeleidt mensen na ingrijpende gebeurtenissen en bij grote veranderingen, zoals ziekte, overlijden, scheiding en ontslag. Bij Viore komen Miranda’s levens- en werkervaring samen.

Miranda: “Bij Viore trof mij de warme sfeer en de inzet van de vele vrijwilligers. Viore is al ruim 15.000 keer bezocht en is binnen Hilversum inmiddels een begrip geworden. Ik ga mij het komende jaar richten op het verhogen van de bekendheid in de rest van de regio. Daarnaast wil ik de samenwerking met Tergooi, de huisartsen en andere zorgverleners verder uitbouwen. Ik zie het als een voorrecht om me te verbinden aan een centrum met een prachtige doelstelling: verlichting en ondersteuning bieden aan mensen die leven met kanker, hun naasten en nabestaanden”.

Bij Viore staan de deuren op het Oostereind 115 open op alle weekdagen tussen 10 en 16 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook (per telefoon 035-6953532) een afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld werk en kanker, kanker binnen het gezin en de impact op naasten. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief