WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Maaike, Suzanne en Kenny B
Kortenhoef, di 22 december 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 28 december treden de tweelingzusjes Suzanne en Maaike (9) uit Kortenhoef op, samen met Kenny B die zeven weken op nr. 1 stond met het nummer Parijs.

persbericht

Tweelingzusjes treden op met Kenny B
tijdens ‘Into the Great Wide Open’

Op 28 december treden de tweelingzusjes Suzanne en Maaike (9) uit Kortenhoef op, samen met Kenny B die zeven weken op nr. 1 stond met het nummer Parijs.

Parijs van Kenny B was de zomerhit van 2015, maar hoe klinkt het met viool? De negenjarige strijkers Suzanne en Maaike uit Kortenhoef gingen die uitdaging aan in de Zapp Music Challenge. Ze traden op met Kenny B op het festival ‘Into the Great Wide Open’. 

Tweelingzusjes Maaike en Suzanne spelen allebei viool. Meestal spelen ze klassieke muziek, maar nu staat ze iets heel anders te wachten: optreden op het festival Into the Great Wide Open met Kenny B! Voor duizenden mensen mogen zij meespelen op het nummer Parijs. Een hit die maar liefst zeven weken op nummer 1 stond! Durven ze deze uitdaging aan? Een voorproefje

En er zijn meer muzikale kinderen die de kans hebben gekregen om samen op te treden met een beroemde artiest. In de Zapp Music Challenge daagt presentator Maurice Lede zes kinderen uit om samen te spelen met Douwe Bob, Jungle by Night, Alain Clark en het Metropole Orkest & Paul de Leeuw. Tijdens de serie worden ze gevolgd op weg naar deze uitdaging, ze krijgen een masterclass en een kijkje achter de schermen bij het werk van de artiest. 

Uitzending: 28 december, 17.20 uur bij NPO Zapp op 3 

Welke muzikale talenten gaan nog meer de uitdaging aan?

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief