WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Hurricanes-Crusaders Verlies
Loosdrecht, wo 29 april 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Hilversum Hurricanes uit Loosdrecht speelden afgelopen weekend weer tegen de Amsterdam Hurricanes. Dit keer verloren de Loosdrechters met 14-6.

ingezonden bericht

Hilversum Hurricanes vergeten huzarenstukje te herhalen

Na twee weken geleden de grote favoriet Amsterdam Crusaders te hebben verslagen, moesten de Hilversum Hurricanes dit keer uit in Amsterdam eveneens tegen de beoogde kampioen. Hilversum begon sterk aan de wedstrijd en de verdediging wist Amsterdam gelijk een aantal keer te stoppen. De aanval van Hilversum had alleen wat moeite met hun ritme te vinden in deze wedstrijd, waardoor de stand lang 0-0 bleef.

In het tweede kwart wisten de Hurricanes toch de eerste score op het bord te brengen door een mooie pass van Maurice Tielen op Daan Bording, na een gemiste PAT kwam de stad op 0-6 in het voordeel van de Hurricanes. De verdediging van de Hurricanes speelde een ijzersterke wedstrijd, maar lieten zich na rust toch snel twee keer achter elkaar verassen door twee goede runs aan Amsterdamse zijde die de voorsprong van Hilversum omboog in een voorsprong voor de Amsterdammers; 14-6.
Na deze score werd het een schaakspel tussen de twee ploegen, beide ploegen verdedigden goed, waardoor er weinig kans was om een mooie aanvallende drive op te zetten. Het echte slotoffensief van Hilversum bleef ook uit, waardoor de eindstand op 14-6 bleef staan.

De volgende wedstrijd van de Hilversum Hurricanes staat gepland op zondag 10 mei tegen de Leiden Lightning in Den Haag. Bij een overwinning op Leiden staan de Hurricanes al met anderhalve voet in de playoffs voor het Nederlands kampioenschap.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.