WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Rotary organiseert Jazzconcert
Nederhorst den Berg, za 25 april 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Rotary Wijdemeren organiseert een groots Jazz concert op 21 mei aanstaande in Nederhorst den Berg.

persbericht

Tim Kliphuis & Friends voor SOLA, 21 mei 2015

Rotary Wijdemeren organiseert een groots Jazz concert op 21 mei aanstaande in Nederhorst den Berg.

De opbrengst van dit concert gaat in zijn geheel naar de stichting Save Our Lives Anwiankwanta (SOLA). Deze Nederlandse stichting met roots in Nederhorst den Berg, heeft zich de afgelopen jaren succesvol ingezet voor de realisatie van een weeshuis nabij de stad Kumasi. Met het oog op de toekomst zijn er twee extra pijlers ontstaan, namelijk onderwijs en landbouw.

Voor de inrichting van de lokalen en het aanschaffen van verdere materialen is hulp hard nodig. Daarvoor organiseert Rotary Wijdemeren samen met SOLA dit unieke concert!

Tim Kliphuis & Friends

Tim Kliphuis , en zijn sextet zijn van wereldklasse. Zij improviseren op thema’s van Vivaldi, Bartok, Ellington, John McLaughlin en ga zo maar door. Tim Kliphuis beheerst de kunst van improvisatie en verbindt op fantastische wijze jazz en klassiek met elkaar.

Dat wordt genieten van een heerlijke avond muziek op 21 mei in het sfeervolle Willibrodkerk in Nederhorst den Berg. Aanvang 20.15 uur. Meer informatie op www.rotarywijdemeren.nl.

Er zijn nog kaarten beschikbaar ad 20 euro per stuk en te bestellen op concert@rotarywijdemeren.nl. of bij Barry Koperberg (0621 587 168) en Rin van der Molen (0622 455 513)

Tip van Barry en Rin: Heel leuk initiatief om cadeau te geven!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief