WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Victoria's The Good Old
Loosdrecht, do 9 april 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Twee dagen topvoetbal, veel toeschouwers en een sportief, zonnig sfeertje. HC en FC Victoria kijkt tevreden terug op het verloop van haar internationale jeugdtoernooi The Good Old.

ingezonden bericht

HC & FC Victoria’s The Good Old: twee dagen topvoetbal!

Twee dagen topvoetbal, veel toeschouwers en een sportief, zonnig sfeertje. HC & FC Victoria kijkt tevreden terug op het verloop van haar internationale jeugdtoernooi The Good Old.

Het toernooi bracht beide dagen veel leuke wedstrijden op de velden; veelal eindigend in zenuwslopende strafschoppenseries. Zaterdag, bij de jongens onder 9 jaar, won Sparta Rotterdam in een spannende finale van Zeeburgia. Zondag won Anderlecht terecht de finale onder 11 jaar van Helmond Sport.

Dit was de 12e keer dat Victoria The Good Old organiseerde. Het toernooi kreeg zijn naam doordat aanvankelijk alleen clubs die ouder waren dan 100 jaar deelnamen. In de loop der jaren is dat criterium deels losgelaten en doen ook jongere verenigingen mee. Wat overeind is gebleven is dat The Good Old garant staat voor een toernooibezetting van hoge kwaliteit. Dankzij de samenwerking met Joer International was ook dit jaar een groot aantal buitenlandse en betaald voetbalorganisaties present, naast eerder genoemde finalisten deden ondermeer jeugdteams van PSV, FC Twente, Lierse SK en Duisburg mee.

Langs de velden genoten veel toeschouwers van gezonde versnaperingen uit Victoria’s Vullen of Voeden-assortiment. Al voor het einde van het toernooi was het gezonde, veelverkochte Balletje Breed  lang en breed uitverkocht, en ook de salades en smoothies vonden gretig aftrek. HC & FC Victoria is enthousiast deelnemer aan de campagne Vullen of voeden; de campagne die tot doel heeft het aanbod in sportkantines gezonder te maken. De kantine van Victoria biedt een grote variatie aan gezonde snacks; deels uit het Vullen of voeden-assortiment, deels zelf bedacht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief