WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Lentemarkt Ankeveen
Ankeveen, zo 5 april 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 25 april wordt de Lentemarkt in Ankeveen georganiseerd met tuin- en perkplanten, maar ook met dieren. U kunt nog een kraam huren.

persbericht

Planten en dieren op Lentemarkt Ankeveen

De Lentemarkt is niet meer weg te denken in Ankeveen.  Dit jaar op zaterdag 25 april, nog vóór de meivakantie. Denkt u bij de lente ook aan lammetjes en veulens die bokkesprongen maken in de wei? Of juist aan weer lekker in de tuin bezig zijn?

In beide gevallen komt u op de lentemarkt in Ankeveen volop aan uw trekken. Naast de bekende kramen met hanging baskets en tuin- en perkplanten, zijn er dit keer ook allerlei jonge dieren te vinden op de markt.

Daarnaast hoopt de organisatie weer allerlei extra kramen naar Ankeveen te krijgen. Daarom hierbij een oproep aan een ieder, die de afgelopen jaren op deze markt heeft gestaan, om ook dit jaar weer een standplaats in te nemen. Ook nieuwe ondernemers zijn van harte welkom, mits het aanbod niet concurreert met de vaste wekelijkse ondernemers. De kraamhuur bedraagt € 25,00 voor een hele kraam en € 12,50 voor een halve kraam. De markt duurt van 08.00 tot 12.30 uur.

U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar bruisendankeveen@gmail.com. Wilt u daarin uw naam, uw branche en verdere contactgegevens zoals telefoonnummer vermelden? Dan nemen wij contact met u op. Voor meer informatie kunt u ook bellen met Tiny Beemsterboer, 035-6561507.

Arda van der Lee
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief