WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
NM zoekt Horeca-ondernemer
's-Graveland, ma 24 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Natuurmonumenten is op zoek naar een ervaren, enthousiaste horecaondernemer die ook een goede gastheer is voor de nieuwe schuur bij het bezoekerscentrum.

persbericht

Natuurmonumenten zoekt Horecaondernemer

Natuurmonumenten is gestart met de bouw van een multifunctionele schuur bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek. In dit nieuwe gebouw komt een fietsverhuur, een sterrenwacht met vaste telescopen en de langverwachte horecagelegenheid.


Impressie van het bezoekerscentrum met de nieuwe schuur.

De verwachting is dat de nieuwe schuur haar deuren eind dit jaar zal openen.Voor de nieuwe horecavoorziening op het de buitenplaats Boekesteyn in ’s-Graveland zoekt Natuurmonumenten een zelfstandig ondernemer.

Samenwerking

Natuurmonumenten is op zoek naar een exploitant voor een langdurig samenwerkingsverband. Een ervaren, enthousiaste horecaondernemer die ook een goede gastheer is voor bezoekers aan het gebied. Het gezamenlijk optrekken met de horecaondernemer ziet Natuurmonumenten als een belangrijke succesfactor.

Op de website van Natuurmonumenten staat daarom een uitgebreide selectieleidraad, met de criteria.
Geïnteresseerden kunnen tot maandag 28 april hun initiatief indienen via een inschrijfformulier op de website.

Natuurmonumenten ziet de horecavoorziening als ondersteunend aan de publieksontvangst. Gezien de populariteit en de prachtige natuur van deze omgeving lijken hier goede kansen voor het uitbaten van een horecavoorziening.

Veel bezoekers

Naast de horecavoorziening ligt Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek. Dit centrum van Natuurmonumenten trekt jaarlijks ongeveer 100.000 bezoekers. Naar verwachting zal het aantal bezoekers in de komende jaren stijgen tot 120.000 bezoekers per jaar. De bezoekers geven al jaren aan dat een horecavoorziening op deze locatie erg gemist wordt. Men heeft behoefte aan een plek voor een kopje koffie, een eenvoudige maaltijd en ook een kleine  versnapering bij kinderfeestjes.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief