WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Tuinontwerp in de Bieb
Loosdrecht, ma 24 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vrijdag 11 april, tijdens de Nationale tuinontwerpdag, kunnen leden van de bibliotheek een gratis advies over ontwerp en inrichting van hun tuin krijgen.

persbericht

Nationale Tuinontwerpdag 2014
Date een tuinontwerper in de bibliotheek!

Vrijdag 11 april, tijdens de Nationale tuinontwerpdag, kunnen leden van de bibliotheek een gratis advies over ontwerp en inrichting van hun tuin krijgen. Vooraf opgeven is wel nodig!

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw tuin? Wilt u uw tuin op de schop nemen, maar weet u niet goed hoe? Maak dan een afspraak met de tuinontwerper in de bibliotheek. Hij geeft gratis advies over het ontwerp en de inrichting van uw tuin. Op vrijdag 11 april kunt u, alleen op afspraak, hiervoor terecht in de bibliotheken in Eemnes, Huizen, Laren, Loosdrecht, Muiden, Nederhorst den Berg en Weesp.

Een goed tuinontwerp is maatwerk, past bij u en de omgeving, is duurzaam en bespaart geld. Het advies (maximaal 20 minuten per aanmelding) levert geen kant-en-klaar tuinontwerp op, maar wel een eerste schets voor verdere uitwerking.

Omschrijf uw wensen en neem een plattegrond van uw tuin en/of foto's mee.
Doel van de Nationale Tuinontwerpdag is om mensen enthousiast te maken voor tuinarchitectuur en de meerwaarde van een goed doordacht tuinontwerp te leren kennen.

Voor aanmelden kunt u kijken op de website van de betreffende bibliotheek: www.debibliotheek.org (voor Eemnes, Loosdrecht, Muiden, Nederhorst den Berg en Weesp). www.bibliotheekhlb.nl (Huizen en Laren)
N.B. we bieden deze service exclusief aan voor onze leden.

Een volledig overzicht van deelnemende bibliotheken, contactpersonen en de deelnemende tuinarchitecten kunt u vinden op de website van de NVTL: www.nvtl.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief