WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
SWW staat op PROVADA 2014
SWW, do 22 mei 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De drie gemeenten Stichtse Vecht, Weesp en Wijdemeren (SWW) presenteren zich ook dit jaar gezamenlijk op de vastgoedbeurs PROVADA 2014.

persbericht

Water verbindt, van Vecht tot Loosdrechtse Plassen
Stichtse Vecht, Weesp en Wijdemeren klaar voor de PROVADA 2014

Met de slogan “Water verbindt, van Vecht tot Loosdrechtse Plassen” presenteren de drie gemeenten: Stichtse Vecht, Weesp en Wijdemeren (SWW) zich ook dit jaar gezamenlijk op de vastgoedbeurs PROVADA 2014.

Zij doen dit niet zonder reden. De gemeenten hebben ondernemers immers veel te bieden. Het gebied heeft door haar centrale ligging, haar veelzijdigheid aan bedrijventerreinen en haar aanlokkelijke woonklimaat een aantrekkelijk vestigingsklimaat.De PROVADA vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2014 in de Amsterdam RAI.

Plezierig werken, wonen en ondernemen, het kan in SWW

De gemeenten Stichtse Vecht, Weesp en Wijdemeren bieden talloze mogelijkheden voor plezierig ondernemen, werken en wonen. De centrale ligging, goede infrastructuur, vele bedrijventerreinen met een goede ontsluiting, de verschillende bouwprojecten en het aantrekkelijke woon- en leefgebied maken de drie Vechtgemeenten voor ontwikkelaars, beleggers, retailers en woningcorporaties erg interessant.
Daarnaast heeft het gebied veel te bieden voor toeristen en recreanten. Dus wie op zoek is naar een geschikte plek om te ondernemen, kom naar de PROVADA 2014, hal 9, stand nr. 09.04.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief