WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Selfservice in de Bibliotheek
Nieuw Loosdrecht, do 22 mei 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Per 1 juni is het project 'uitbreiding openingsuren en selfservice realiseren' op alle vestigingen van De Bibliotheek afgerond. In Loosdrecht kunt u 40 uur per week terecht.

persbericht

Selfservice in de Bibliotheek

Per 1 juni is het project “uitbreiding openingsuren en selfservice realiseren” op alle vestigingen van De Bibliotheek afgerond. Dat betekent dat u in de vestigingen Eemnes, Loosdrecht, Muiden en Weesp respectievelijk 33, 40, 40 en 41 uur per week terecht kunt.

Het bereiken van dit punt willen we feestelijk onderstrepen. Dat gebeurt op woensdag 4 juni om 12.00 uur. Dan opent de wethouder van Wijdemeren mevrouw Sandra van Rijkom officieel de selfservice in de vestiging in Loosdrecht aan de Tjalk 41.

Op hetzelfde moment start een HAPPY HOUR in alle andere vestigingen: van 12.00 tot 13.00 uur kost een nieuw lidmaatschap voor een jaar slechts € 10,- .* Normaal € 44,45 of € 38,45(65+).

Door de nieuwe, uitgebreide, openingstijden zijn er veel meer momenten waarop u boeken of andere materialen kunt lenen en terugbrengen. Van maandag tot en met zaterdag bent u welkom in onze Leescafés. Daar kunt u onder het genot van een kopje goede espresso, cappuccino of thee de krant of een tijdschrift lezen. Ook is er in alle vestigingen gratis WIFI en zijn er pc’s beschikbaar waarmee u op internet kunt werken.

Naast de uitgebreide openingsuren kunt u 24 uur per dag gebruikmaken van de website www.debibliotheek.org . Via de website kunt materialen verlengen en ook reserveren. Bij het reserveren kunt u kiezen in welke vestiging u uw boeken, dvd’s of ander materiaal wil komen ophalen.

Kortom alle reden om op 4 juni tussen 12.00 en 13.00 uur naar de bibliotheek te komen en gebruik te maken van het HAPPY HOUR: lid worden voor een jaar voor maar € 10,-*

Voor de openingstijden per vestiging zie www.debibliotheek.org

*het aanbod is voor nieuwe leden.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief