WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vuistslag in de Media
Nieuw Loosdrecht, do 19 juni 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het handgemeen op Eikenrode, waarbij Nico Ockhuisen een harde vuistslag uitdeelde aan Maarten Karssemeijer, wordt in de krant en op TV verder toegelicht.


Frederique Bijlenga op RTVNH.

RTVNH

Op RTVNH geeft Frederique Bijlenga in een videoverslag haar visie op het incident. Zij beschrijft hoe haar hond door de pachter van Eikenrode bedreigd werd met een maaimachine en hoe Maarten Karssemeijer tussenbeide kwam.

Gooi en Eemlander

In de krant van gisteren schrijft Jan Herman Baas dat Maarten Karssemeijer bij het handgemeen met Ockhuisen zijn middenhandsbeentje heeft gebroken en nu in het gips zit. Karssemeijer wilde de ruzie tussen Bijlenga en Ockhuisen juist kalmeren, toen de laatstgenoemde onverwacht naar hem uithaalde en hem tussen zijn kaak en zijn slaap raakte, waardoor hij direct knock-out ging en in zijn val zijn hand brak.

Karssemeijer gaat zijn medische dossier bij de politie inleveren. Hij vindt "dat Ockhuisen levensgevaarlijk is". "Hij slaat mij zomaar neer zonder aanleiding."

Gemeente

Intussen kondigde de gemeente juist vorige week aan dat men in contact wil treden met Nico Ockhuisen om te zorgen dat het veilig is op Eikenrode.

Dossier Eikenrode

bron
RTVNH/G&E
foto
RTVNH
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief