WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
VVD: Onderzoek Bloembakken
's-Graveland, za 22 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De VVD heeft een enquête opgezet om de aanwonenden, maar nu ook de gebruikers van de Vaartwegen in 's-Graveland een stem te geven in de bloembakkenkwestie.

Dossier Verkeer 's-Graveland

persbericht

Uw mening telt… alleen niet bij weth. Van Waveren (DB)…

Het moest er maar eens van komen…. een echte enquête onder de gebruikers van de bloembakwegen. Eindelijk een manier om ook de weggebruikers te vragen naar hun ervaringen met de bloembakken.

Nadat ik in de commissie REO van december 2014 had voorgesteld om éérst een uitvoerige evaluatie van de bloembakken proef uit te voeren en dán pas te beslissen of de proef ook op het Zuidereinde zou moeten plaatsvinden heb ik wethouder van Waveren (DorpsBelangen) gevraagd om bij die evaluatie óók naar de mening van de weggebruiker te vragen, die mening telt immers net zo zwaar.

Na 6 weken wachten kreeg ik antwoord….”Nee, daar kon de wethouder niet aan beginnen, dat was allemaal veel te gevaarlijk..”  Daar kon ik het mee doen, en met mij al die weggebruikers. Niet juist, niet netjes en niet eerlijk. Dat geeft een eenzijdig beeld en leidt mogelijk tot een verkeerde conclusie.

Uit onvrede met die beslissing is er nu een enquête opgezet door de VVD Wijdemeren om de ervaringen van de gebruikers van de bloembakwegen (Noordereinde, Emmaweg, Cannenburgerweg) te kunnen voegen bij de gemeentelijke evaluatie. Bent u gebruiker (voetganger, fietser of automobilist) van de bloembakwegen en wilt u de enquête invullen hier is de link:  http://goo.gl/Zttxdc   (1x per IP-adres)

Vul deze enquête eerlijk in; overdrijf niet, bagatelliseer het ook niet. Alleen dan kan de uitslag ook werkelijk meewegen in de besluitvorming. Deze enquête blijft een paar weken online, (einddatum 12 maart) daarna zullen de resultaten door de VVD bekend gemaakt worden.

Martin Vuyk, raadslid VVD Wijdemeren.

PS.: Recente polls op de Wijdemeerse Webkrant zijn op grove wijze misbruikt. Vandaar dat u in deze enquête gevraagd wordt om uw postcode en emailadres. Deze gegevens zullen uiterst vertrouwelijk behandeld worden. Heeft u bezwaar tegen het invullen van uw postcode en emailadres, doe dan niet mee. Het blijkt jammer genoeg nodig, hiermee kunnen we verdachte response ontdekken en direct verwijderen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief