WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Verkiezingsdebat Ondernemers
Kortenhoef, za 15 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Hildebrand Bijleveld uit Loosdrecht zal een verkiezingsdebat van de ondernemersvereniging op 4 maart in de Dobber in Kortenhoef gaan leiden.


Hildebrand Bijleveld

persbericht

Verkiezingsdebat:
‘Hoe goed is het ondernemersklimaat in Wijdemeren?’

Op 19 maart a.s. vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats in ons land. Voor ondernemersvereniging Ondernemend Wijdemeren is dit de aanleiding om een verkiezingsdebat te organiseren, op dinsdagavond 4 maart. Graag hoopt de ondernemersvereniging deze avond in beeld te krijgen of de Wijdemeerse politici zich hard maken voor een goed lokaal ondernemersklimaat.

Van alle raadsfracties van Wijdemeren (Dorpsbelangen, VVD, CDA, PvdA/Groenlinks en D66) zal een afgevaardigde aanwezig zijn. Zij zullen met elkaar debatteren over een aantal stellingen. Deze gaan over kwesties als het hot item ‘verkeersbereikbaarheid’, het revindicatiebeleid en de kracht van Wijdemeren als recreatiegemeente.

Om het debat in goede banen te leiden heeft de ondernemersvereniging
televisiepresentator (o.a. EO tijdsein, TweeVandaag) en journalist Hildebrand Bijleveld uit Loosdrecht uitgenodigd. Aan hem de taak om de politieke tegenstellingen scherp in beeld te krijgen.
Alle ondernemers in Wijdemeren zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Heeft u zelf vragen aan de plaatselijke politici en een mening die u graag wilt delen, dan is daar ook gelegenheid voor.

Het verkiezingsdebat vindt plaats op 4 maart in De Dobber, Meenthof 46 in Kortenhoef. Aanvang 19.30, start debat 20.00 uur.

Wij zien u graag verschijnen op 4 maart!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe van Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief