WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vivium werd Amaris...
Nederhorst den Berg, zo 14 december 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Herman de Liefde uit Nederhorst zoekt medestanders. Zijn moeder kreeg thuiszorg van Vivium. Nu van Amaris, wat problemen geeft. Wie kent het probleem?

Het emailadres van de heer De Liefde is bekend bij de redactie. U kunt hier reageren. Wij brengen u dan met hem in contact.

ingezonden brief

Thuiszorg in de uitverkoop?
oproep aan inwoners van Wijdemeren

Al jaren heeft mijn 89 jarige moeder een thuiszorgovereenkomst voor onbepaalde duur met Vivium, tot haar tevredenheid.

Op 05 december j.l. om 17 uur is echter, onaangekondigd en tegen haar wil, haar zorgverlening overgenomen door Amaris. Haar noodzakelijke verzorging en medicatie is sindsdien van een niet acceptabel niveau. Met haar vragen en klachten wordt zij van het kastje naar de muur gestuurd, na een week is zelfs nog geen contactpersoon bekend. In plaats daarvan ontving zij een brief van Amaris met de tekst "dank u voor uw keuze voor Amaris als uw zorgverlener" en of zij daar maar even - met terugwerkende kracht - voor wil tekenen.

Zijn er nog meer (ex-) cliënten van Vivium die op "onregelmatige" wijze door Amaris geheel/gedeeltelijk zijn/worden overgenomen? Dan kom ik graag met u in contact. Wellicht komen wij - waar Vivium en Amaris niet thuis geven - er samen achter wat hier aan de hand is.

H.J. de Liefde
Nederhorst den Berg

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief