WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
ODIS zoekt Trainer
Kortenhoef, wo 25 september 2013

ODIS volleybal zoekt een trainer voor de recreantengroep die op maandagavond van 20.00 tot 21.30 uur traint in Sporthal de Fuik te Kortenhoef.

ingezonden brief

Trainer gezocht (m/v)

ODIS volleybal zoekt een trainer voor de recreantengroep die op maandagavond van 20.00 tot 21.30 uur traint in Sporthal de Fuik te Kortenhoef.

De recreantengroep bestaat uit tussen de 20 en 30 mannen en vrouwen variërend in leeftijd van 25 tot 60 jaar. Een deel van speelt ook in de regionale recreantencompetitie.

De beoogde trainer is in staat om de groep (met uiteenlopende volleybalervaring) de basis volleybalvaardigheden bij te brengen en in spelsituaties toe te passen, voorafgegaan door een goede warming up en een aantal conditieoefeningen. De trainingsavond wordt afgesloten met onderlinge wedstrijdjes in verschillende varianten.

Trainerservaring is natuurlijk een pré maar enthousiasme voor de volleybalsport des te meer. Uiteraard is er een passende vergoeding beschikbaar. Ook over de praktische invulling van de vacature (wellicht een duofunctie) praten wij graag.
Kijk voor meer informatie op www.odis.nl.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met Ans Ravenhorst (recreanten@odis.nl) of kom maandagavond een kijkje nemen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief