WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De Bak van Sinterklaas
Wijdemeren, di 19 november 2013

De GAD is op zoek naar de Bak van Sinterklaas. Een goudkleurige Kliko die Sinterklaas in de regio is kwijtgeraakt. Weet jij waar hij staat?


Vanmorgen zag de WWK er één staan. We verklappen natuurlijk niet waar.

persbericht

De Bak van Sinterklaas
Heb jij de bak van Sinterklaas gezien?

Sint is zijn goudkleurige grondstoffenbak kwijt. De bak zit vol grondstoffen zoals glas, plastic, papier en ijzer. Sint kan niet zonder deze grondstoffen, want deze zijn nodig om (weer nieuwe) cadeautjes te maken.  Help Sint mee om de grondstoffenbak te vinden.

Verspreid in de regio Gooi en Vechtstreek zijn verschillende  gouden, bestickerde afvalcontainers geplaatst.  Aan kinderen (tussen 3 en 10 jaar) wordt gevraagd indien zij de grondstoffenbak ergens aantreffen, dit zo spoedig mogelijk te melden aan Sinterklaas via de website www.debakvansinterklaas.nlDit kan tot en met 29 november a.s.

Kinderen die meedoen aan de actie maken kans op een ontmoeting met de grondstoffenpieten op 4 december bij de GAD in Bussum en bovendien een leuke doe-prijs voor het hele gezin.

Met deze actie wordt het belang van hergebruik en het gescheiden van afvalstoffen (eigenlijk grondstoffen) onder de aandacht gebracht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Rik Jungmann
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief