WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kunstmarkt Ankeveen
Ankeveen, wo 27 maart 2013

Op zaterdag 21 september vindt in Ankeveen het Festival of Art plaats midden in de natuur aan het water van de Ankeveense IJsbaan. Deelnemers kunnen zich melden.

persbericht

Oproep Art Festival Ankeveen 2013

Bruisend Ankeveen organiseert dit jaar opnieuw een kunstmanifestatie onder de naam Ankeveen Artistique. Dit Festival of Art zal plaatsvinden op zaterdag 21 september 2013 midden in de natuur aan het water van de Ankeveense IJsbaan. Het organisatieteam wil het festival elk jaar een nieuwe look and feel geven. Zo komt er dit jaar onder meer een graffityworkshop. Spannend, vooral ook voor jongeren!

Oproep

Wij zijn op zoek naar kunstzinnig talent. Deelnemers kunnen beroepsmatig bezig zijn met kunst en vormgeving, maar het kan ook een inspirerende vrije tijdsbesteding zijn. Het team streeft in elk geval naar ambachtelijk gemaakte objecten en creatieve kwaliteit. Er is ook een open podium voor muziek, dans en voordrachten.

Informatie

Om te exposeren zijn er diverse mogelijkheden, zoals een kraam, een partytent, in de open lucht, op het water enz. afhankelijk van aanmeldingen en wensen. Op de website www.bruisendankeveen.nl staat meer informatie. Aanmelden kan op twee manieren: via de mail: bruisendankeveen@gmail.com of een telefoontje naar Jan van Ingen 06-29524633. Sluiting van de aanmeldingstermijn is 1 juni 2013.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief